Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Παγκόσμιος αγώνας τριάθλου στη Λ. Πλαστήρα


.
Η οργανωτική επιτροπή του XTERRA GREECE εξέτασε διάφορες προτεινόμενες περιοχές και  κατέληξε στη Λίμνη Πλαστήρα ως την ιδανική τοποθεσία διεξαγωγής, αφού η μεγάλη της έκταση, το περιβάλλον, οι διαδρομές, οι δυνατότητες διαμονής και σίτισης, οι χώροι στάθμευσης, η αποστάσεις από τα μεγάλα αστικά κέντρα και η στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία «αγκάλιασε» την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή,  είναι σημαντικοί παράγοντες για την φιλοξενία και επιτυχία της διοργάνωσης.
Το 2ο XTERRA Greece, μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Πλαστήρα στις 21 Ιουνίου 2014.

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο μας


profil1Στην ομορφότερη πλευρά της λίμνης και σε απόσταση 35 Km από την πόλη της Καρδίτσας είναι χτισμένο το ξενοδοχείο μας. Αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για κάθε επισκέπτη, καθώς δένει σε απόλυτη ισορροπία την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Λίγα λόγια για τη Λίμνη Πλαστήρα

Λίμνη Ν. ΠλαστήραΗ φημισμένη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, της λίμνης των 4 εποχών, ανήκει στο νομό Καρδίτσας. Για την ακρίβεια, ονομάζεται Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα - όνομα που πήρε από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Νικόλαο Πλαστήρα - και βρίσκεται 30 χλμ. Δυτικά της Καρδίτσας. Η λίμνη είναι τεχνητή και δημιουργήθηκε μετά την κατασκευή του φράγματος, μιας τεράστιας κατασκευής σε σχήμα τόξου ύψους 83 μ. και μήκος 200 μ.